Datos personales

Mi foto
Llíria, València, Spain
Primer Premi de Prosa Literaria a l'Ajuntament de Llíria 2012 per "Les Campanes de Sabel·la". Primer Premi del Certamen de Narrativa breu de l'Ajuntament de Valencia 2006 per "Fumata Blanca". Segundo Premio Cartas de amor del Ayuntamiento de Valdemoro 2012 por "Hola y adios". Primer Premi Universitat Florida concurs La Rosa de Paper 2010 per "Les tutel·les d'Adelina". Segon premi de la fundació Sambori 2011 per "Els alacrans". Primer Premi en el concurs de contes no sexistes de l'Ajuntament de Llíria 2008 per "Nina la maxote".Primer Premi en el concurs de contes no sexites de l'Ajuntament de Llíria 2009 per "Tres eren tres". Premiats a l'Ajuntament de Llíria "Conilla blanca, conilla negra" 2004, "La figuera de Tonet" 2005, "Tonet i el gos" 2007, "Història de les dos Maries" 2007, "La montanya de Sant Miquel" 2008, "El primer dia de juliol" 2009, "La Consolota" 2009, "Ón aneu, d'ón veniu?" 2011, "L'assamblea de l'hort" 2011, "Mon tio Gorgó" 2012.

jueves, 3 de mayo de 2012

Açò com es menja

Puix senyor:
Açò era que s'era, una nació, país o regne,en la que dominava una religió que no admetia el divorci.
Hi havia un príncep en eixa nació, país o regne que es volia casar. Va triar per a això a una princesa d'una altra nació país o regne, que dominava una altra religió; es van casar per les dos religions:
-I açò com es menja, amb cullera o amb forqueta?
Va passar el temps, els prínceps d'eixa nació , país o regne, per la gràcia de Déu i per les lleis ja eren reis; la reina, que com ja sabem era d'una altra religió, no tenia inconvenient a participar en tots els actes que fóra menester de la religió del seu marit, inclús es vestia amb els trages adequats per a ser rebuda pels seus més alts càrrecs.
-I açò com es menja amb cullera o amb forqueta?
Van tindre diversos fills; en els seus batejos era freqüent que assistiren els més alts càrrecs religiosos del moment i no diguem res en les seues bodes, en les seues bodes no era suficient un representant de la religió, com qualsevol senzill seguidor que voldria casar-se, no, ells necessitaven tres, o quatre, o molts més i a més dels de més alt rang, perquè es notara que eren casats i molt ben casats.
El príncep hereu d'eixa nació , país o regne, es va casar amb una guapíssima divorciada.
Una divorciada casada per una religió que no admet el divorci?
- I açò com es menja amb cullera o amb forqueta?
Uns anys després, a una de les filles del rei de la nació, país o regne que era casada i ben casada per la religió que no admetia el divorci, es veu ( com a moltes més parelles d'eixa nació país o regne ) que no li funcionava bé el matrimoni, va decidir divorciar-se.
 - Divorciar-se?.Com s'anava a divorciar si era casada per una religió que no admetia el divorci?
Cabria la possibilitat d'anul·lar el matrimoni.
- Anul·lar-ho? I en quina situació quedaven els fills que havien nascut d'ell? Eren fills de fadrins? Eren fills del pecat?.
Vaja embolic o empada mental i... a més ...
- Açò com es menja amb cullera o amb forqueta?
Amb cullera o amb forqueta, amb furgadents o amb les mans, el cas és menjar, menjar, menjar i continuar menjant.                                                  
                                                                                     14/12/2.009

No hay comentarios:

Publicar un comentario